L'or
d'aquastelle

L’Or d’Aquastelle is een magische ruimte bekleed in het zwart en goud dat een gezellige en warme sfeer onthult. Kom genieten van deze ruimte gelegen in Brussel, te Sint-Pieters-Leeuw.

De infrastructuur:

Professionnele spa

De blikvanger van de welzijnscentrum bevindt zich onder de hemel…
Een spa dat uniek is in België met een prachtig mozaïek, dat warme kleuren laat stralen. Laat U meeslepen door de zachtheid van het water. 

Privé sauna

Geïnstalleerd zodat u kan genieten van de schoonheid van de vlammen van de open haard en de luxe van de ruimte. De warmte zal u helpen te bekomen van al uw stress.

Hammam

Geniet van de prachtige zwarte en goude mozaiek.  U wordt omhuld door de stoom en kan genieten van een warme en vochtige atmosfeer.

Infrarood en open haard

De warmte van de open haard verwarmd de atmosfeer, terwijl de warmte van de infraroodlampen het hartritme doet versnellen en de bloedvaten opent. Deze dubbele werking op het lichaam laat toe om de toxines te verwijderen.

Contact

Aquastelle, uw privé welzijnscentrum dichtbij Brussel, gelegen te Sint-Pieters-Leeuw, opent zijn deuren elke dag van 09u tot en met 01u. We kunnen ook ‘s nachts openen, maar dit enkel op aanvraag. Aarzel zeker niet om informatie te vragen of te reserveren door contact op te nemen met ons, dit kan telefonisch of via ons online contact formulier. Wij antwoorden graag op al uw vragen van 09u tot en met 22u.