De tarieven
van Aquastelle

Reserveer onmiddelijk uw relaxerend moment in ons welzijnscentrum vlakbij Brussel (Sint-Pieters-Leeuw) ! Ontdek hieronder alle informatie in verband met onze tarieven, reservaties en arrangementen.

Les arrangementsde tarieven
 
ArrangementenArrangementen
 

Algemene verkoopvoorwaarden

Voor iedere afspraak zal een voorschot gevraagd worden. De helft van het totaalbedrag zal gevraagd worden als voorschot. Geen enkele afspraak wordt aanvaard zonder voorschot! Om het voorschot te behouden moet de afspraak ten laatste 48u op voorhand geannuleerd worden, als dit niet het geval is wordt het voorschot verloren (behalve voor medische redenen, certificaat verplicht).

Als u 48u op voorhand annuleert kan u uw afspraak 1x verplaatsen of uw voorschot opzij laten zetten voor een volgende keer ,1 jaar geldig (als u nog niet zeker bent van een datum). Voorschotten worden niet terugbetaald!

Voor iedere reservatie voor een groep van minimum 4 personen, zal de identiteitskaart van één van de personen worden gevraagd. Deze wordt teruggegeven op het einde van de sessie, na controle van de ruimte.

Elke klant wordt gevraagd om het reglement te respecteren dat in iedere ruimte uithangt. In geval van schade zal een klacht ingediend worden bij de politie.

Geschenkkaarten zij beschikbaar om u, een kennis of collega’s plezier te doen.

Een vraag?

Neem contact op met ons privé welzijnscentrum, dit kan telefonisch of per mail. We zijn elke dag open van 09utot en met 01u (nachtopening op aanvraag) en antwoorden graag op al uw vragen van 09u tot en met 22u. Geniet van onze privé welzijncentrum dichtbij Brussel, gelegen te Sint-Pieters-Leeuw.