Aquastelle,
een echte oase van rust en ontspanning

Aquastelle is een privé welzijnscentrum dichtbij Brussel, gelegen te Sint-Pieters-Leeuw.

Kom u ontspannen in een luxueus kader waar de rust heerst en geniet van een exceptioneel comfort in onze welzijnscentrum.

De privé welzijnscentrum

Aquastelle is heel strikt op niveau van kwaliteit, de hygiëne van de ruimtes, de ruimtes worden gereinigd na iedere klant en ontsmet, de badjassen en handdoeken worden steeds veranderd.

Aquastelle stelt ter beschikking douche gel, shampoo, schoonheidsproducten, hapjes, soft drankjes, water, handdoeken en badjassen.

Bij aankomst wordt een rondleiding gedaan van de ruimte voor uw sessie begint, zodat u nadien kan genieten van een heerlijk relaxatie moment.

De schoonheidsinstituut van Aquastelle

Ons schoonheidsinstituut biedt diverse verzorgingen aan zoals massages, gelaatsverzorgingen, ontharingen, manicures en pedicures, lichaamspeelings en -pakkingen. U kan genieten van een verzorging zonder langs onze privé wellnessen te gaan.

Ons bereiken

Ons privé welzijnscentrum dichtbij Brussel is elke dag open van 09u00 tot en met 01u00 (nachtopening op aanvraag). Wij antwoorden met plezier telefonisch op al uw vragen en voor reservatie aanvragen van 09u00 tot 22u00. Neem contact op met ons privé welzijnscentrum!